Blog

Tentokráte nabereme vodu z jiného soudku, ve kterém se také pohybuji. Svět úvěrů a hypoték je soudek jistě zajímavý, pojďme se podívat na jeden případ ze života.

Krásná prosluněná dovolená, opálená těla, úsměv na tváři a pak šťastný návrat domů. Tak to většinou bývá, ovšem náš klient po návratu domů zažil šok. Byt vytopený do takové míry, že byl vhodný k rekonstrukci a nábytek na vyhození, klientům zbyly jen oči pro pláč.

Rozum do hrsti

17.05.2017

Na trhu se objevila nová praktika, tentokráte od pojišťoven. Jak je nazvat a neurazit, to opravdu nevím, takže si raději řekněme, o co se vlastně jedná?

Jedno letní odpoledne se vracel můj známý z dovolené a kousek od jeho bydliště do něj vrazilo auto, které vyjíždělo z vedlejší silnice. Ve voze měl manželku a dvě malé děti. Následovalo to, co následovat má. Sanitka, policie, převoz do nemocnice a následné propuštění a léčebný pobyt doma. Odborně se tomu říká pracovní neschopnost. S přibývajícím...


Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky